Този петък, 22 декември, кв. "Капана" ще осъмне като единственото

...
Този петък, 22 декември, кв. "Капана" ще осъмне като единственото
Коментари Харесай

Вълшебна коледна приказка ни очаква в Капана

Този петък, 22 декември, кв. "Капана " ще осъмне като единственото по рода си коледно градче у нас, с цел да посрещне най-светлия фамилен празник. Третото издание на " Коледа в Капана " чака всички oт 22-ри до 26-и декември с богата коледна декорация и неповторима празнична атмосфера, огромен коледен базар за ръчно направени дарове, специфична празнична стратегия, както и доста изненади за най-малките. 
" Коледа в "Капана " е мястото, на което можете да откриете най-подходящия подарък за своите близки в приятна празнична атмосфера с доста въодушевление, музика и аромати. Красиво украсените дюкяни на базара ще предложат на всички гости безчет ръчно направени произведения от български създатели с разнороден подбор от бижута, козметика, фон, дрехи, домашни храни и питиета. Това трансформира коледния базар в сърцето на Капана в един от най-мащабните и красиви коледни базари у нас.
Освен неповторимите дарове, " Коледа в Капана " ви чака и със своята огромна, красиво украсена сцена, на която ще оживеят традициите и духа на коледния празник. В празничната стратегия всеки ден от 22-ри до 26-и сред 12:30 и 18:30 часа ще се насладим на коледните представления на пловдивски учебни заведения и гимназии, изявени танцови, вокални и фолклорни ансамбли, както и на театралния театър за приемствеността и добротата на хората по празниците, квалифициран от Университетски спектакъл към Нов български университет. 
А след празничните представления на сцената, на голям кино екран ще бъдат прожектирани обичани коледни филми в уютна зона с ароматна, сгряваща напитка в ръка. За най-малките мечтатели пък уредниците са подготвили доста специфична изненада! Дядо Коледа и Снежанка ще изминат дългия път от Лапландия до кв. "Капана ", с цел да дарят наслада на всики малчугани и техните родители.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР