Този път Хилари Дъф не остави нищо на въображението. Буквално.

...
Този път Хилари Дъф не остави нищо на въображението. Буквално.
Коментари Харесай

Голата фотосесия на Хилари Дъф

Този път Хилари Дъф не остави нищо на въображението. Буквално. Актрисата разголва тялото и душата си за корицата на списание Women`s Health и споделя за какво е решила да се съблече, особено за фотосесията на изданието.
 Хилари Дъф, раждането на третото ѝ дете и фотосите, които показа
Хилари Дъф показа фотоси от раждането

Истински смела майка

Хилари е изцяло откровена за компликациите, през които минава в продължение на години в устрема си да покрива стандартите на Холивуд. И разкрива, че сега е фокусирана върху нещата, които я вършат щастлива и карат да се усеща задоволена - и от вътрешната страна.

" Достигнах досега, в който съм приела измененията, които е претърпяло тялото ми ", признава Хилари.

И изяснява, че трансформацията ѝ, с изключение на физическа, е била и психическа. Всъщност тя е провокирала себе си да посещава постоянно сесиите на лечението си.

" Мъчим се, с цел да бъдат телата ни във форма и да изглеждаме по допустимо най-хубавия метод. Правим процедури за лице, слагаме ботокс, разнообразни прически и кичури, променяме веждите си, повдигаме миглите и всевъзможни сходни нелепости. Но желая да подобря вътрешността. Това е най-важната част от системата ", безапелационна е Хилари.

Тя споделя, че е обмислила добре решението си да разголи тялото, само че и душата си за списанието. Решението е взела изцяло умишлено.

" Гордея се с тялото си. Гордея се, че с помощта на него родих трите си деца. Сега съм приела, че това, през което е минало тялото ми, ме е трансформирало. "

Но актрисата припомня също, че за фрагментите с съвършените визии на дамите и изключително на звездите, съвсем постоянно се грижи грижлив екип.
 Кендъл Дженър, фотосесията ѝ за i-D и какво показа моделът в изявление за списанието
Кендъл Дженър не се тормози да смъкна всички облекла

Новата провокация на модела за списание i-D

" Искам хората да знаят, че гримьор слагаше искра по тялото ми. Имаше и кой да ми покаже по какъв начин да застана в най-привлекателна поза. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР