Този път Фейсбук ме блокира заради снимка на двайсетгодишно момче

...
Този път Фейсбук ме блокира заради снимка на двайсетгодишно момче
Коментари Харесай

Джихадисти обезглавили момче в Сирия, Facebook с цензура по случая

" Този път Facebook ме блокира поради фотография на двайсетгодишно момче от сирийската арабска войска, секунди преди да бъде обезглавено пред камерата. С вързани ръце, с обляно в кръв лице и изписани последните му думи - “Ислямска страна ще бъде унищожена ”.
Написах писмо на Facebook и попитах за какво съм блокирана, откакто самата фотография не отразява момента на варварското му ликвидиране, а на подвига му - да изкрещи в лицето на палачите си, че ще бъдат унищожени ", разкрива Ирини Зикидис в обществената мрежа Facebook. 
 “Ал Кайда ” предлага три милиона евро за главата на Башар Асад “Ал Кайда ” предлага три милиона евро за главата на Башар Асад
Лидерът на сирийския клон на „ Ал Кайда ” - дава три милиона евро за главата на сирийския президент Башар Асад и два милиона...
Също по този начин попитах дали Facebook има проблем с изказванието, че най-зловещата терористична формация - Ислямска страна - би трябвало да бъде унищожена.
Чакам отговор. "
„ Този непоносим видеоклип, показващ обезглавяването на момче, допуска, че някои членове на въоръжени групи в действителност са преодолели дълбините на разврата.
Това е още един отблъскващ образец за убийството на пленници, което съставлява военно закононарушение “, споделя по случая Филип Лутер, шеф на за Близкия изток и Северна Африка.
 ИДИЛ към този момент обезглавява обществено и дами ИДИЛ към този момент обезглавява обществено и дами
Групировката „ Ислямска страна в Ирак и Леванта “, известна повече като „ Ислямска страна “, е обезглавила публич...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР