Този парламент приключи, като изпълни своите две предварително поставени цели

...
Този парламент приключи, като изпълни своите две предварително поставени цели
Коментари Харесай

Марков: Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отложена, не отхвърлена

" Този парламент завърши, като извърши своите две авансово сложени цели - смяна в изборното законодателство и производство на служебно държавно управление.
Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отсрочена, не отхвърлена. За страдание тя не беше разбрана от българските жители, само че съумя да подплаши новите варвари. Сделката е прекомерно ясна - президентския пост за Борисов, против подарък партия Герб в интерес на демокрацията. За задачата, несъмнено, Радев трябваше да бъде уверен да напусне президентството и да получи в случай че пожелае даже премиерския пост - политически пост на нов водач към който да се обединят всички уногондури.
 Николай Марков: Знаете ли кой смъкна Борисов от власт - не са митингите Николай Марков: Знаете ли кой смъкна Борисов от власт - не са митингите
" Знаете ли кой смъкна ББ от власт? Не.., не са митингите, тъй като, с цел да станат вероятни са нужни предпоставки пък и сами видяхте,...
До идващите избори, след два месеца и след провеждането им, офертата на Борисов ще бъде същата - няма да отстъпи една крачка обратно от нея. Тази скица е единствената, която му подсигурява както живота, по този начин и трезора със златни кюлчета, други насъбрани несметни благосъстояния и недостижимост от наказателния закон ", написа специалистът по национална сигурност.
" България е в мъртва хватка на доста добре проведена мафиотска система!
Тя не може да бъде разградена с каквито и да били политически избори, парламентарни ревизионни саги и други познати, само че към този момент изхабени принадлежности. Организирана е по метод, който надвишава знанията за тези работи на всеки претендент за народен представител или средностатистически специалист в тази област.
В профилираните ни служби за национална сигурност няма нито едно лице с подготвеност за секване активността на сходен вид проведена престъпност и в това мое изказване нямам никакви подозрения. Системата за сигурност е трайно обезкървена и това не е по никакъв начин инцидентно.
 Василев: Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си, това е борбата сред Пеевски и Борисов Василев: Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си, това е борбата сред Пеевски и Борисов
" Новините, че прокуратурата е почнала инспекция, са тривиалния метод пиарите на прокуратурата да записват нещо като активност, и да п...
Искрено се надявам новите политически играчи да са осъзнали към този момент някои неща и да сменят в това време претендентите си за депутати. Тези бяха нелепи. Да открият нови профили, който да им обезпечат нужното за вероятно отвоюване на страната от ръцете на свирепи, свръхбогати и безкрупулни нарушители.
Повтарям, че това не е игра! И не може да бъде игра, тъй като в случай че има воля за сходна война против мафията, тя неизбежно ще бъде кървава и не в Народното събрание. Много кървава и страшна по доста аргументи.
Сериозни каузи се правят със съществени хора. Не с фигуранти. И не без здрав разсъдък. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР