Този парламент не си свърши работата. Не решихме ключови въпроси.

...
Този парламент не си свърши работата. Не решихме ключови въпроси.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този парламент не си свърши работата, но не бива да се отчайваме


Този парламент не си свърши работата. Не взехме решение основни въпроси. Много от законите, които бяха нужни по Плана за възобновяване, не се случиха. Направихме законови промени, като въвеждането на хартиената бюлетина, което върна България обратно. Но не би трябвало да се отчайваме, в този момент идва времето за огромното обединяване. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " " (ПП).

По думите му всички хора с идея за България би трябвало да се обединят, с цел да може в идващия парламент да има такова болшинство, че всички цели да се осъществят.

Имаме схващане, че Демократична България и Политическа партия са единствено началото на това обединяване. Предстои ми среща с доста цивилен организации, които би трябвало да застанат с дейна позиция. Всички дейни жители би трябвало да застанат и да сме сигурни, че злоупотребите в идващите избори няма да се случат. С гражданските организации ще създадем едно огромно обединяване и те ще застанат зад общата ни идея и ще я допълват, изясни Петков.

Той разясни, че няма да се вършат " политически покупко-продажби ", а задачата на всеки би трябвало да бъде в това да желае България да напредва и да се развива.

Сред организациите, които ще бъдат поканени на диалог, Петков уточни " Правосъдие за всеки " и " Спаси София ".

Съпредседателят на Политическа партия акцентира, че огромното обединяване е доста повече от политически общ брой, уточнявайки, че тук става дума за цялото ни гражданско общество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР