Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм. Това, което

...
Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм. Това, което
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Този парламент се провали в най-важната си цел

" Този парламент е тежка вреда върху българския парламентаризъм. Това, което вие наблюдавахте не е парламент какъвто чакахме да има Република България ", това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание.

" Този парламент се провали още веднъж в най-важната цел - да има устойчиво държавно управление, да има градивен разговор. Това, че в нарушаване на изборния кодекс през днешния ден ние ще работим може би ще способства още повече за типа на българския парламент в неговите последни часове ", добави тя.

" Както чухте, всеки се пробва да развее по едно знаме, което може би ще омръзне на българския гласоподавател. Колегите от " Демократична България ", които толкоз упорстват за правосъдна промяна - всички ние знаем промяната, която извърши Христо Иванов като правосъден министър в държавното управление на Бойко Борисов - и до ден сегашен и берем плодовете ", сподели Атанасова.

" Това, че една работа ще бъде преместена не е промяна. Мога да отбележа, че по отношението им към Конституцията те нямат обикновени знания ", показа депутатът от ГЕРБ.

" Ние ще бъдем в пленарна зала и ще гласуваме ", безапелационна бе Десислава Атанасова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР