Този кабинет не беше съставен по класическия начин, Има такъв

...
Този кабинет не беше съставен по класическия начин, Има такъв
Коментари Харесай

Народът показа, че иска коалиционно управление |

Този кабинет не беше формиран по класическия метод, ИТН работи нетрадиционно. Ако народът искаше да има еднопартийно ръководство, щеша да даде на Има Такъв Народ 120 депутата. 

Вотът на народа сподели, че няма явен победител и би трябвало да има съдружно ръководство. 

Това разяснява някогашният народен представител и евродепутат Петър Курумбашев по бТВ. Според него доста мъчно ще се ръководи с 65 депутати, в случай че се подкрепи еднопартийното държавно управление на Има Такъв Народ. Съмнявам се, че този кабинет, даже да се случи, ще бъде резистентен, сподели още Курумбашев. За всички законопроекти трябват най-малко 121 гласа, а по какъв начин ще се търси поддръжка, ще бъде доста забавно, добави Курумбашев. 

На Демократична България и " Изправи се БГ! Ние идваме " им се направи една презантация, без да могат да оферират министри - сподели им се " или това, или нищо ". Разбирам тяхното състояние, изясни Курумбашев. 

Един от водачите на Има Такъв Народ доста хоресва Сингапур - там знаят след три години кой ще им бъде министър председател. А претендент министър председателят на Има Такъв Народ и показаните министри са непознати. Кандидатите за канцлер в Германия се афишират преди изборите, съобщи Курумбашев. 

Всички взеха решение, че безусловно всичко можеш да си избереш през малкия екран - жена, работа, не сме стигнали още да си избираме министър председател с есмеси. Но може някой реалити формат да предложи, от позиция на рейтинга ще е доста добре, разяснява Курумбашев. 

" Мантрата: Ето ви нови имена, тъй като другите са били в политиката, не е сериозна ", сподели още Курумбашев и добави, че съгласно него не е добре министър председателят да няма никакъв опит в политиката. На България й би трябвало устойчиво държавно управление и успокоение, счита Курумбашев. 

Предложението на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Нинова да предложи служебния кабинет да стане постоянен първо го чух от групировката на Мая Манолова. Но поражда въпросът " вие толкоз ли като партия нямате хора, та оферирате служебния кабинет ", разяснява Курумбашев.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР