Този екзистенциален въпрос едва ли има еднозначен отговор, защото зависи

...
Този екзистенциален въпрос едва ли има еднозначен отговор, защото зависи
Коментари Харесай

Колко пари са ни необходими, за да бъдем щастливи

Този екзистенциален въпрос надали има еднопосочен отговор, тъй като зависи от доста и от време на време сложни фактори. Но все пак, ново американско изследване потвърждава, че щастието на индивида е директно подвластно от парите, които получава той.
Проучването е извършено в университета в Пенсилвания и обгръща близо 1 милион и 800 хиляди отговора дадени от над 33 хиляди пълнолетни американци. Резултатите са повече от безапелационни – щастието на интервюираните нараства с увеличението на приходите в семейството.
 Зодиите, които са подготвени на всичко за пари Зодиите, които са подготвени на всичко за пари
Три от знаците в зодиака са подготвени на всичко за пари. Ето кои са зодиите, които са най-меркантилни, класирани във прогресивен ред. Скорпи...
По-високите приходи, основават у хората по-голямо възприятие за надзор над живота им, а това пък от своя страна ги прави по-щастливи.

Отчетено е и че има точка, след която парите губят своята мощ, само че тя визира в действителност богатите хора, които не знаят какво да вършат с парите си.
Съвсем на скоро друго изследване от анкета на “Галъп ”, което обгръща над 1,7 милиона души от 164 страни, сподели, че годишни приходи от 60 000 $ до 75 000 $ са идеални за прочувствено благоденствие.
 15 национални поверия за доста пари 15 национални поверия за доста пари
Една от главните цели в живота на хората е стремежът да натрупат пари. Благосъстоянието на фамилията е една от главните цели на вси...
И тук с цялостна мощ изниква въпроса: “Кога ще ги стигнем? ”

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР