Този ефектен щанд събра погледите на посетителите на изложбата Агра

...
Този ефектен щанд събра погледите на посетителите на изложбата Агра
Коментари Харесай

Хитът сред търговските площи - щанд на квадрати в синьо...

Този гръмък щанд събра погледите на посетителите на изложбата „ Агра ” в панаира, видя кореспондент на „ Марица ”. Много от минувачите се питаха - кой ли изискан чужденец е оформил дизайна на мини площта от 40 квадрата.

Проектът обаче е на пловдивски екип - зад свежата концепция стои студио „ Александрина Александрова ”. Щандът за панаирното ревю е на две български компании, представители на водещи холандски производители в областа на зеленчуковото семепроизводство и модерните технологии в градинарството. Ето какво сподели за плана си дизайнерът Александрина Александрова: „ Оформих няколко къта комерсиална част за продажби,  осведомителна. Зад колоните разположих стъклени маси и столове, а зад комерсиалната част сложих ниска мебел и по този начин оформих ъгъл за срещи и диалози. Изнесените Г-образни колони са по-близо до човекопотока - с цел да подчертавам върху тях, сложих монитори ”.

Цветовете на щанда са съобразени с корпоративната еднаквост на компаниите. За дизайнерите това е най-трудната част от общото оформление. „ Задачата се оказа комплицирана - по какъв начин да направя обща визия на щанда и в това време да спазя идентичността. Затова избрах квадратите! Чрез тях двата цвята - наследник и зелен, се сплотиха със фотосите. След това довърших композицията, най-важните артикули разположих в най-видимата част на щанда. Подовата настилка е ламиниран паркет, който придава топлота на пространството и улеснява почистването му ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР