Този бюджет краде от бъдещето. Той ще задълбочи кризата във

...
Този бюджет краде от бъдещето. Той ще задълбочи кризата във
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Този бюджет ще задълбочи кризата във всички посоки

" Този бюджет краде от бъдещето. Той ще задълбочи рецесията във всички направления ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия в предаването " Лице в лице " по БТВ.
" Важно е да се усили финансирането в предпочитаните области, само че още по-важно е по какъв начин се прави. Този бюджет краде от бъдещето и обрича няколко генерации напред. Влизаме в дългова серпантина. До края на тази и идната година 10 милиарда недостиг и близо 40 милиарда насъбран дълг от държавното управление на Борисов. Това би трябвало да се връща по някакъв метод “, сподели Нинова.
 Президентството: Откровена и груба операция е информацията, че проектобюджетът е координиран с нас Президентството: Откровена и груба операция е информацията, че проектобюджетът е координиран с нас
Позицията на Министерството на финансите и на народни представители от ръководещото болшинство, съгласно които препоръчаният план на За...
Според нея определението на държавното управление, че бюджетът е антикризисен не дава отговор на истината. " Този бюджет е прокризисен, той ще задълбочи рецесията във всички направления “, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
По отношение на обществените заплащания, Нинова счита, че с тях Борисов си купува време и власт. „ Увеличението с 50 лв. на пенсиите е хубаво, само че то продължава до март. Кризата до март няма да свърши. Дори здравната да мине, ще остане икономическата и обществената дълго време. Защо до март? Тогава са изборите. До изборите ще ви заплащам, с цел да сте благосклонни към мен. Няма никакво увеличение на приходите и грижа за хората. Има грижа по какъв начин Борисов да си обезпечи успокоение до март “, уточни тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР