Toyota разпространи информация за нова лимитирана серия на спортния модел

...
Toyota разпространи информация за нова лимитирана серия на спортния модел
Коментари Харесай

Toyota GR Supra A91-CF Edition: Лимитирана серия от 600 единици за Северна Америка

Toyota популяризира информация за нова лимитирана серия на спортния модел GR Supra, наречена GR Supra A91-CF Edition (A91-Carbon Fiber Edition), в която ще бъдат включени единствено 600 автомобила, предопределени извънредно за североамерикансикя пазар.

Както подсказва името на лимитираната серия, главният акцент при нея попада върху спомагателните карбонови детайли и приложения, за които от Toyota споделят, че са ръчно формовани. Композитният материал е употребен за нов челен сплитер, задния спойлер, спомагателни аеродинамични детайли в долната задница на купето и други.

Toyota GR Supra A91-CF Edition се отличава от общоприетата версия на модела с извънредни 19-цолови джанти, изпълнени в черен мат, неповторимо осъществяване на интериора с Alcantara тапицерия, червен тегел, карбонови приложения, тапициран с кожа волан и спортно осъществяване на педалите.

Всеки един от бъдещите притежатели на Toyota GR Supra A91-CF Edition ще получи като подарък едногодишен абонамент за асоциацията NASA (National Auto Sport Association), един от бонусите в който е гратис образование за ръководство с високи скорости.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР