Toyota представи новото поколение на Innova. Офроуд миниванът ще се

...
Toyota представи новото поколение на Innova. Офроуд миниванът ще се
Коментари Харесай

Toyota с евтин миниван с повишена проходимост

Toyota показа новото потомство на Innova. Офроуд миниванът ще се продава на цена от 26 600 $, което по настоящия обменен курс се равнява на към 50 000 лева Това оповестява формалният уебсайт на японската марка.
 Toyota извади на ниска цена миниван с нараснала проходимост (ВИДЕО) - 2
Toyota Kijang Innova Zenix (това е цялостното име на модела) се промени коренно. Колата от предходното потомство беше на рама, а в този момент миниванът има самоносеща структура. Той е построен върху разширената платформа TNGA-C от Toyota Prius и Corolla и леко е повишен по мярка:

дължина - 4 755 мм;
ширина - 1 850 мм;
височина - 1 795 мм;
междуосие - 2 850 мм;
луфт - 185 мм;

От друга страна дизайнът на минивана е изработен в духа на кросоувъра Toyota Highlander. Той има необятна решетка, наклонени фарове и мускулести раздути калници. Нарязаните повърхности преобладават и в интериора на Toyota Innova. Голям 9.0-инчов сензорен екран увенчава ъгловатата централна подпора. Както и преди, миниванът на Toyota се предлага във версии със 7 и 8 места.
 Toyota извади на ниска цена миниван с нараснала проходимост (ВИДЕО) - 3

Базовата настройка на Toyota Innova включва климатик, датчици за паркиране и камера за задно виждане. Топ версията разполага с цифров приборен панел, тризонов климатроник, панорамен покрив, таблети за пасажерите откъм гърба, адаптивен круиз надзор, системи за автоматизирано прекъсване и поддържане на лентата.
 Toyota извади на ниска цена миниван с нараснала проходимост (ВИДЕО) - 4
Моделът се предлага с двулитров бензинов мотор с мощ 173 конски сили и хибриден елемент със систематична мощ от 186 к.с. В първия случай трансмисите са 5-степенна механична или 6-степенна автоматизирана скоростна кутия, а във втория - вариатор. Задвижването в минивана е извънредно предно.
 Toyota извади на ниска цена миниван с нараснала проходимост (ВИДЕО) - 5

Toyota възнамерява съществено да разшири географията на Innova. Ако по-рано моделът се оферираше единствено в Югоизточна Азия, в този момент ще се предлага допълнително страни, като даже може да доближи падарите в Европа.

Източник:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР