Toyota представи новото поколение Corolla Touring Sports за Европа, което

...
Toyota представи новото поколение Corolla Touring Sports за Европа, което
Коментари Харесай

Toyota представи нов хибриден пикап Corolla за Европа

Toyota показа новото потомство Corolla Touring Sports за Европа, което размени съответната версия на модела Auris. По-рано японската компания реши да изостави линията с името " Auris " на всички пазари и да я преименува Corolla.

Премиерата на новия автомобил ще се състои през октомври в автомобилното ревю в Париж.

 Снимка 376530
Източник:

В никакъв случай новият комби модел не може да бъде наименуван пряк правоприемник на Auris Touring Sports - колата е проектирана " от нулата " и е построена на световното модулно шаси TNGA. Размерът на междуосието е 2700 милиметра. На топ версиите е налице опционално адаптивно окачване.

Използването на новата архитектура усили размера на багажното поделение от предходните 507 до 598 литра. Въпреки това той към момента е по-малък от този на съперниците в този клас - Volkswagen Golf Variant и Skoda Octavia Combi, чийто багажници побират 605 и 610 литра надлежно.

 Снимка 376531
Източник:

Основният мотор е 1.2-литровият трицилиндров бензинов турбо мотор с мощ от 116 конски сили. В допълнение моделът ще бъде разполагаем и с два хибридни мотора 1.8 и 2.0 литра с мощ надлежно 122 и 180 конски сили.

Дизеловите мотори в тази моделна гама няма да има - преди стана известно, че японската компания възнамерява да изостави съвсем изцяло потреблението на мотори на " тежко гориво " за колите, предлагани в Европа.

 Снимка 376532
Източник:

Дизелов елемент ще остане единствено за SUV модела Land Cruiser, пикапа Hilux, както и на лекотоварния автомобил Proace.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР