Toyota потвърди, че ще възобнови производството на модела Rankle 70.

...
Toyota потвърди, че ще възобнови производството на модела Rankle 70.
Коментари Харесай

Toyota ще възобнови производството на модела Rankle 70


Toyota удостовери, че ще възобнови производството на модела Rankle 70. Той ще резервира класическите кръгли фарове и макар повсеместната електрификация, ще получи 2.8-литров дизелов мотор.

Това заяви японското издание Best Car Web, което не без възхита оповестява: " Той е на път да излезе още веднъж! ". Слуховете за възраждането на паметния всъдеход бързо обиколиха мрежата и зарадваха многочислените почитатели на същински всъдеходи. Дори в Япония към момента има търсене на коли като Toyota Rankle 70 (Nanamaru). Този тип коли са нужни са както на физически лица, по този начин и на пътни служби, рейнджъри и така нататък
 Toyota възражда именит всъдеход - 2
Според наличната информация Nanamaru ще се появи към есента на тази година. Той ще има кръгли фарове, релефни предни калници, както и надпис " TOYOTA " на решетката вместо логото на марката.

Nanamaru ще бъде оборудван с мотор 1GD. Това е 2.8-литров дизелов мотор, който също се конфигурира на сегашния Land Cruiser Prado. Въртящият му миг е 500 Нм! Но всъдеходът няма да има предходната петстепенна механична трансмисия. Тя ще бъде сменена от шестстепенен автоматик - същият като на настоящето Prado. Но блокировката на диференциала ще остане тази, позната ни от остарелия Nanamaru.

Грубо казано, моторът и скоростната кутия ще са от Prado, а шасито и каросерията от предходното Nanamaru. Феновете на типичните за марката офроудъри от предишното са извънредно щастливи, само че към момента японците не са оповестили цена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР