Toyota Motor пусна новото поколение компактен MPV Sienta в Япония

...
Toyota Motor пусна новото поколение компактен MPV Sienta в Япония
Коментари Харесай

Toyota пусна нов компактен MPV – Sienta - видео

Toyota Motor пусна новото потомство стилен MPV Sienta в Япония тази седмица. Моделът има по-комфортно вътрешно оформление и най-новите системи за сигурност и сигурност на автомобилния производител.

Автомобилът, основан на платформата Yaris, в началото беше пуснат на пазара през 2003 година и в този момент се предлага с избор от 1,5-литров бензинов мотор и хибридно бензиново-електрическо задвижване. Има три реда седалки и разполага с плъзгаща се врата, която нормално се намира в по-големите MPV коли.

Освен в Япония, автомобилът се продава на пазарите в Югоизточна Азия и Тайван. Новият модел резервира същият габарит - 4400 мм дължина и невисок под, което компанията смята за оптимално за практическа градска приложимост.



Всички модели се оферират с Toyota Safety Sense като стандарт, най-новият пакет за дейна сигурност на компанията, който включва системата за сигурност преди конфликт и самодейния помощник за шофиране.

Цените в Япония стартират от 1,95 милиона йени (14 300 щатски долара) за началния модел X, като се покачват до 3,108 милиона йени (22 800 щатски долара) за хибридния Z модел от най-голям клас. Компанията си е сложила цел за вътрешни продажби от 8300 единици на месец.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР