Той знае отлично какъв е смисълът на живота. Повечето от

...
Той знае отлично какъв е смисълът на живота. Повечето от
Коментари Харесай

„Живейте смислено“. Силното послание на един умиращ младеж

Той знае чудесно какъв е смисълът на живота.

Повечето от нас прекарват живота си на автопилот. Ние просто съществуваме. Външно изглеждаме щастливи, само че вътрешно усещаме празнина и самотност.

Твърде доста се тревожим за пари, за това какво мислят другите за нас, за работата. Рядко някой от нас в действителност живее. Но има един човек, който знае защо ни е даден животът и по какъв начин вярно да използваме този подарък. 24-годишен юноша разгласил историята си на Reddit и станал прочут.

Ето неговото писмо, адресирано до тези, които имат още доста години в ресурс. Но нямат визия по какъв начин да ги живеят:

„ Аз съм единствено на 24 години, само че към този момент съм избрал вратовръзката, която ще сложа на своето заравяне, което ще бъде след няколко месеца. Може и да не подхожда на костюма ми, само че съм сигурен, че ще подхожда идеално на това събитие.

Диагнозата „ рак “ прозвуча прекомерно късно. Нямам очаквания за излекуване. Но това ми даде опция да схвана за какво е нужна гибелта. За да премисли човек живота и да може да го напусне, осъзнавайки своите неточности. Аз
Всичко за Вашата сватба
живях без да върша нищо.

Много неща занимаваха мислите ми по-рано. Не ми остава доста време и едвам в този момент разбрах кои неща са значими в действителност. Така че желая да бъда малко лакомец. Искам да споделя с вас своите познания за смисъла на живота:

1. Не губете време за работа, която ненавиждате. Никога няма да постигнете триумф на нея. Само в обичаната работа ще се разсъни пристрастеността и предаността.

2. Глупаво е да се страхувате какво могат да си помислят хората. Страхът ви отслабва и сковава. Ако го пуснете в живота си, ще ви унищожи. Слушайте своя интуиция. Някои хора могат да ви сметнат за луди, други противоположното – ще видят във вас воин.

3. Поемете цялата отговорност за това, което се случва с вас, върху себе си. Ограничете нездравословните привички, постарайте се да водите здравословен метод на живот. Намерете този тип спорт, който ви прави щастливи. Не отлагайте това за след това. Нека животът ви се дефинира от дейности, а не думи.

4. Ценете хората, които са към вас. Приятелите и родственици постоянно ще бъдат за вас изобилен източник на мощ и обич. Ето за какво не би трябвало да ги приемате за даденост. Трудно ми е да изразя с думи значимостта на тези простички неща, само че се надявам да се вслушате в този, който знае цената на времето.

Не съм смутен. Знам, че последните дни на живота ми получиха смисъл. Само скърбя, че не мога да стана очевидец на основаването на изкуствен интелект, стартирането на идващия изумителен план на Илон Мъск. Също по този начин се надявам, че войната в Сирия и Украйна скоро ще свърши.

Ние по този начин се грижим за своя външен тип, че не виждаме до последната минута, че тялото е просто съд, цялостен с нашите мисли, убеждения, планове. То ни е належащо, с цел да ни доставят на тази земя.

Ако в този съд няма нищо, което да промени света, тогава какъв е смисълът от неговото битие? Смятам, че всички ние имаме капацитет, за неговата реализация се изисква доста геройство.

Можете да плувате по течението или да се борите с него, да се борите за това, в което вярвате, независимо да напишете великата история на своя живот. Надявам се, че ще извършите верен избор.

Оставете диря в този свят. Живейте свястно. Стремете се към това. Там, където живеем ние, всичко е допустимо. Но ние не сме тук вечно. Животът ни е къс момент, извършен върху тази красива дребна планета. Той лети с невероятна скорост към безкрайната тъма на незнайна Вселена.

Така че наслаждавайте се на времето, прекарано тук. Нека животът ви бъде забавен и заслужаващ си! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg