Той заяви това по време на посещение в ДимитровградЛидерът на

...
Той заяви това по време на посещение в ДимитровградЛидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Перфектната буря ще дойде догодина

Той съобщи това по време на посещаване в Димитровград

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява протичащото се през последните седмици в България при посещаване в Димитровград:

" Аз не знам и няма експерт в света, който да каже по какъв начин работи подобен модел, в който би трябвало да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на ръководство няма. Но съвършената стихия ще пристигна следващата година. Перфектната стихия, която ще занули до дъно. Последни издихания има страната да може нещо да се спре. КЕВР дава 60% от горната страна на цената на газа, а в това време 800 млн. нов заем, с цел да дотират газа. Кой ще върне и този заем ", уточни Борисов., предава Нова. 

" С една дума - даваш 800 млн. да купят нещо, което е с 30% по-скъпо от тавана. С кое ще върнеш заема, а заемът е на данъкоплатците. 800 млн. е два пъти колкото автомагистрала " Мариза " или все едно две Марици дадоха. Те половин година ни обясняваха, че не се строиха, а за какво не ни демонстрираха по какъв начин се строи ", сподели още Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР