Той сравни настоящата ситуация с тази между Израел и арабите,

...
Той сравни настоящата ситуация с тази между Израел и арабите,
Коментари Харесай

Приближен до Зеленски: Войната може да продължи до 2035 г.

Той съпостави актуалната обстановка с тази сред Израел и арабите, когато са се водили пет войни, „ до момента в който не са разбрали, че тези способи не работят и би трябвало да преминат към други “.

„ Така ще бъде и с нас. Не знам дали ще ни отнеме пет, само че са ни обезпечени няколко военни конфликта до 2035 година Това значи конфликт на всеки две, а може би и на пет години. И огромни конфликти на всеки седем до осем години “, уверен е специалистът.

Той посъветва тези, които не са подготвени за подобен сюжет, краткотрайно да изоставен краткотрайно Украйна.

„ Онези, които не са подготвени за това, които в този момент крещят по какъв начин да живеят и да отглеждат деца, се нуждаят от друга страна. Тук е новият Израел. Само че мащабите са по-стръмни и страшни “, сподели той и увери, че не възнамерява да извежда фамилията си от страната.

„ Всички мои близки са тук и ще останат тук, а който не е подготвен – има топла Испания и доста други страни. Отидете там, в случай че не сте подготвени “, обръща се Арестович към своите съграждани.

В същото изявление той съобщи, че Украйна, ако армията на Путин окупира цялата територия на Донбас, ще се бори за нея до дъно, което ще докара до големи човешки жертви и загуби за стопанската система.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР