>Той спечели местният вот още на първи тур с приблизително

...
>Той спечели местният вот още на първи тур с приблизително
Коментари Харесай

Атанас Стоилов: Предстои реализирането на мащабни проекти в Аксаково

 >
Той завоюва локалният избор още на първи тур с почти 76% от всички гласове в общината. По думите му резултатът не е изненада, тъй като екипът, с който работи от години, дава всичко от себе си, с цел да усъвършенства живота на хората в Аксаково. " Още преди началото на акцията видяхме, че хората ни гласоподават огромно доверие - освен на мен, само че и на Общинския съвет. В последните години съумяхме да осъществяваме доста огромни планове, освен това освен в град Аксаково, само че и в другите по-малки обитаеми места. Всичко това бе видяно от жителите, а знаете, че когато се работи – поддръжката в никакъв случай не е инцидентна “, добави Атанас Стоилов.

По отношение на идните огромни планове новият-стар кмет на общината разяснява, че фактически идващите 4 години се обрисуват като доста динамични. Атанас Стоилов съобщи че плановете, които са почнали взаимно с кмета на Варна Иван Портних и с помощта на поддръжката на българското държавно управление, се обрисуват като най-мащабните за общината.

Той уточни, че с изключение на отварянето на " детелината “ в град Игнатиево, която към този момент е на стадий осъществяване и се чака да е подготвена доникъде на идната година, то следва и приемането на Общ организационен проект за община Аксаково. " Планът е изцяло съгласуван с това, което желаеме да осъществяваме, имам предвид Промишлената зона под с. Слънчево, която ще бъде разпростряна на доста огромна територия. Тази инвестиция в действителност визира и град Варна, защото концепцията е там да бъде индустриалната зона.

Трябва да се вземе поради и това, че са подбрани най-хубавите терени с такава инфраструктура и действително в България няма толкоз добре разположени терени. Тук приказваме, че има летище на 2 километра, настрана има 2 пристанища наоколо, приказвам за Варна – Запад и Варна – Изток, които са на не повече от 10 км., настрана има и наоколо Фериботен комплекс, който е единствено на 6 км. Освен всичко това, в региона минава Автомагистрала Хемус и вероятно Автомагистрала Черно море “, обясни Атанас Стоилов. Той изрази вяра, през идващите 5 до 10 години общината да се трансформира в най-хубавото място за бизнес в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР