Той щеше да навърши 70. Любимецът на публиката, неповторимият Велко

...
Той щеше да навърши 70. Любимецът на публиката, неповторимият Велко
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Той щеше да навърши 70. Любимецът на публиката, неповторимият Велко

Кънев. Ще си спомним за ярките му облици, с изложбата " Разгневени

монолози ".

В градинката пред Народния спектакъл ще го забележим в разнообразни житейски и театрални функции. А на СТената на славата ще препрочитаме посланието му - „ Всички след нас – по-добри! ”.

47 черно-бели фотографии от снимачните площадки на паметни филми. Зад обектива е Мери Елън Марк, дамата, която обикаля света в продължение на пет десетилетия. В първата у нас галерия с нейни произведения ще забележим основни моменти от снимачната площадка " Апокалипсис в този момент ", " Тутси ", Планетата на маймуните ", " Вавилон ". Колекцията гостува в Софийската градвка изложба и ще бъде прердставена от галериста на Марк - Хауърд Грийнбърг, който е измежду 25-те най-влиятелни персони в актуалната снимка.

След Париж идва ред на софийската галерия " Обратна естетика ". Любен Зидаров н се среща с родната аудитория вгалерия " Нюанс ". Със сюжети от Париж, градът, з акойто споделя, че е събудил живописеца в него, прикрит зад наличието на илюстратора.

Дани Бойл към този момент работи по сюжета за новите подвизи на Джеймс Бонд. Очаквасе да застане и на режисьорския стол за 25-ия филм за Агент 007, с последното присъединяване на Даниел Крейг.

14 нови имена се включват във второто издание на HILLS OF ROCK. Звездно настъпление се чака през юли на Гребния канал в Пловдив. Американската рок дива Madame Mayhem, шотдландецът FISH, финландските метълисти Battle Beast, французите Reaven и пънк-рок майсторите Kultur Shock са единствено част от музикантите на HILLS OF ROCK 2018! Интересни посетители се чакат от Гърция, Хървати и Словения. От българска страна, ще се включат MIRY, Млък!, Милена и Уикеда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР