Той просто има щастлива ръка - така казват за човек,

...
Той просто има щастлива ръка - така казват за човек,
Коментари Харесай

Ето кои линии на ръката говорят за щастлива съдба

Той просто има щастлива ръка - по този начин споделят за човек, който е спечелил от лотарията или пък е подписал контракт, който се след това се оказва доста печеливш. В хиромантията също има разбиране " щастлива ръка ", а притежателят й е същински любимец на ориста!

Разбира се, с сходно нещо могат да се похвалят единици. Но в случай че откриете няколко от тези знаци на ръката си, това значи, че ви е провървяло извънредно доста!

Щастливата ръка нормално е тънка, с дълги тънки пръсти с продълговати нокти. Определенията " грациозна " и " елегантна " са извънредно подобаващи за нея. Сгъвките сред фалангите наподобяват чисти, само че линиите върху тях са ясно маркирани. Дланта има здрав розов цвят. Разстоянието сред долните фаланги на пръстите, притиснати едни към други, е съвсем нищожно - парите и щастието на притежателя на такава ръка в никакъв случай няма да " изтекат през пръстите "!

Предлагаме ви прелестната опция да разберете в коя сфера ще ви върви най-вече. Разгледайте деликатно линиите на дланта си! На рисунката всички линии са номерирани от 1 до 11. Ето и смисъла им:

Двойната линия на живота е знак за благоденствие, здраво здраве и благосъстояние през целия живот.

Права и равна линия на ориста - счита се за знак за безусловно благополучие.

Разклоненията първоначално и края на линията на сърцето значат благополучие в любовта и фамилията. Хората с такава линия умеят да обичат и са доста открити в връзките си.

Кръст на хълма на Юпитер указва съществуването на благонадежден другар в живота ви.

Пръстенът на Венера, намиращ се сред показалеца и кутрето, значи големи ресурси от витална сила.

Вилица върху линията на мозъка в края на дланта - знак за талантливост и нетрадиционно мислене.

Линията на Аполон, която се издига отвесно към кутрето и минава покрай линията на живота, значи, че сте надарени с голям гений.

Съединяване на пръстена на Венера с хълма на Меркурий приказва за развита вътрешен глас, благополучие и обич.

Наличието на доста рядка генетична линия свидетелства за унаследяване на най-хубавите качества на предците ви и помощ от целия жанр.

Три ясни линии на китката значат дълъг живот и здраво здраве.

Кръст на хълма на Венера приказва за буйна и дълга обич.

Източник: jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР