Той притесни сериозно целия свят, след като се държа неадекватно

...
Той притесни сериозно целия свят, след като се държа неадекватно
Коментари Харесай

Марадона се лекува с текила и сьомга

Той тормози съществено целия свят, откакто се държа несъответстващо по време на дуела, извоюван инфрактно от " гаучосите " с 2:1. На стадион " Санкт Петербург сцена " Марадона направи същински сеир. Той първо танцува с нигерийка, моли се към небето, поспа седнал, размахва междинни пръсти, а по-късно не можа да стане от стола си и бе пратен в болница. Култовите страсти на великия футболист бяха запечатани във видеокадри.

Аржентинската легенда бързо се възвърне и 24 часа по-късно сподели по какъв начин се лекува. Той хвана частен аероплан за Москва, където е идващият мач на Аржентина - осминафиналът против Франция. По време на полета Дон Диего гълта текила и мези сьомга. Това се вижда от къс клип, който се появи в обществените мрежи.

Без терзание Марадона обръща чаши дружно с съветските си домакини. Легендата даде обещание, че няма да пропусне да поддържа Аржентина до края на международното състезание. 57-годишната звезда съобщи, че нищо не му се е случило и е в положително положение. Спортният публицист Даниел Аргучи разгласява свое изявление с Марадона, откакто легендата бе изписан от болничното заведение.

" Кълна се, че нищо не ми се е случило ", споделя Марадона от самолета, преди да излети за Москва. " Информациите, че съм получил инфаркт, са неистина. Как ще съм получил инфаркт на стадиона? Бях толкоз благополучен от победния гол и класирането ни за осминафиналите. Не ме вълнува какво измислят тези кучи синове ", споделя още раздразненият Марадона. Дон Диего изясни, че даже не е постъпвал в болница, каквато беше първичната информация.

" Искам да кажа на всички, че съм добре. Нито съм приет в болница, нито съм бил преди този момент. На почивката на мача с Нигерия вратът ме болеше и страдах от декомпенсация. Доктор ме прегледа и ми предложи да се прибера преди второто полувреме, само че аз пожелах да остана, тъй като рискувахме всичко. Как бих могъл да си потегли! Изпращам целувки на всички и благодаря за поддръжката ", написа Диего в Instagram.

Дъщеря му Джанина Марадона също отхвърли слуховете, че татко й е получил инфаркт. " Явно и на небето също можеш да публикуваш фотоси ", написа тя.
Бившият британски нападател Гари Линекер счита, че с непремереното си държание считаният за един от най-великите играчи в историята на футбола Диего Марадона рискува да се трансформира в посмешище. Думите си Линекер изрече в ефира на Военновъздушни сили. Повод за това бяха междинните пръсти, които легендата размаха след победното попадение на Рохо, което класира Аржентина напред. Първия гол за " гаучосите " осъществя Лионел Меси преди почивката. Нигерийците изравниха от дузпа посредством Виктор Моузес.

Една от версиите за прилошаването на Марадона е е свръхдоза опиати. Тя беше стартирана от журналиста Мутаз Чехаде. Феновете в обществените мрежи също всеобщо се сплотяват към тезата, че Диего е бил пийнал или дрогиран.

" Като футболист беше номер 1, само че е тъжна картинка да гледаш държанието му в този момент ", разяснява някогашният бранител на Англия и " Манчестър Юнайтед " Рио Фърдинанд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР