Той поясни, че няма спад на доверието към Продължаваме ПромянатаСериозно

...
Той поясни, че няма спад на доверието към Продължаваме ПромянатаСериозно
Коментари Харесай

Никола Минчев: Сериозно се обмисля обединение с Демократична България

Той разясни, че няма спад на доверието към " Продължаваме Промяната "

Сериозно се обмисля обединяване с " Демократична България ", удостовери в " Панорама " по Никола Минчев от " Продължаваме Промяната ". Националният съвет на Политическа партия е дал мандат за диалози и за локалните, и за идните парламентарни избори, съобщи Никола Минчев.

Окачестви вероятно обединяване сред " Демократична България " и " Продължаваме промяната " като реформаторско, демократично, прозападно, в което ще вземат присъединяване и цивилен организации. " Не може да го характеризираме като чадър, това е една платформа ", разгласи Никола Минчев.

Той разясни, че няма спад на доверието към " Продължаваме Промяната ".

" Ще създадем всичко допустимо да има постоянно държавно управление в идващото Народно заседание, само че не непременно бихме влезнали в държавно управление ", съобщи Никола Минчев.

Уточни, че от " Продължаваме Промяната не са подготвени на безпринципни взаимни отстъпки.

" Най-доброто, което може да се случи за жителите на Република Северна Македония с българско съзнание, е европейският път и това ще отбрани правата им ", добави Никола Минчев.

По думите му това, че българската страна е предоставяла оръжие на трети страни не непосредствено на Украйна е било ясно още преди публикацията в " Ди велт ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР