Той отчете, че няма доверие към прокуратурата, която обяви, че

...
Той отчете, че няма доверие към прокуратурата, която обяви, че
Коментари Харесай

Иван Гарелов за Илчовски: Това беше един много сериозен трус за ГЕРБ

Той регистрира, че няма доверие към прокуратурата, която разгласи, че към този момент проверява. Журналистът счита, че не било мъчно да се ревизира казаното от Светослав Илчовски и Иван Ангелов от „ някой публицист “, в случай че имало редакция зад него. „ Рискуваме доста да се компроментираме като страна, в случай че тръгнем по път „ дайте да разчистваме “, без доказателства “, предизвести обаче Гарелов и добави, че имало „ леки поръчки “ от ГЕРБ да бойкотират предварителните избори.

„ Тече дълга и напоителна процедура по демонизирането на Борисов. Истинският проблем е, че не можем да установим истината. Не можем да разграничим обвиняванията от обстоятелствата. Тук се появява въпросът за валидността на този роман. Не имаме вяра на никого. Основанието на това е радикализацията и политизацията на публичното мнение”, счита от своя страна Харалан Александров.

„ Външният фактор – Европейски Съюз, се явява доста значим фактор – в лицето на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши “, съгласиха се един с различен Гарелов и Александров.

Иван Гарелов е уверен, че ще има промени в подреждането на партиите след предварителния избор. „ Сигурен съм, че ГЕРБ ще падне. Сигурен съм, че Слави Трифонов ще акумулира гласове и може да излезе преди всичко. Сигурен съм, че Българска социалистическа партия ще загуби част от гласовете. Очаквам прогрес на „ Демократична България”. Очаквам спад на Отровното трио”, съобщи журналистът.

Според Гарелов Слави Трифонов няма да е министър-председател и няма да се занимава с изпълнителна власт, тъй като за него малкия екран е пред политиката. Харалан Александров обаче е на мнение, че електоратът на Трифонов чака точно той да е катализатор на смяната.

„ Той дава отговор на това очакване. Един тип ледоразбивач на революцията, който ще интронизира новото водачество. В ход е същата интервенция като с царя. Колкото по-мистично, неразбираемо, загадъчно, толкоз по-вълнуващо е и повече мечти и очаквания се влагат в него ”, счита Александров.

Според него най-интересното е оттук насетне дали „ Има подобен народ” ще се схванат с другите протестни партии. „ Това е интригата на идващия парламент. Те сложиха началото на едно прелестно другарство с „ Демократична България”. Очаквам то да прерасне и да се развие в благополучен брак”, сподели Александров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР