Той обвини телевизията, че по-рано тази сутрин, преди да застанат

...
Той обвини телевизията, че по-рано тази сутрин, преди да застанат
Коментари Харесай

Зрелище по bTV: Сидеров отказа дебат, Луна напусна демонстративно, Тошко Йорданов пита Цънцаров: „Вие на луда ли се правите?“

Той упрекна малкия екран, че по-рано тази заран, преди да застанат в ефир, са били направени фотоси, с които е дадена преднина на Луна Йорданова. Сидеров попита водещата Мария Цънцарова за какво го вършат? Помоли другите участници да кажат дали изказванията му са правилни. Николай Малинов удостовери думите му. Водещата помоли водача на „ Атака “ Волен Сидеров да се включи в диспута, тъй като в противоположен случай губи тази опция.

Циркът не свърши до тук. Щом взе думата Луна Йорданова разгласи, че хората в студиото би трябвало да бъдат в пандиза, тъй като нищо не са създали за народа си, макар дадените от тях обещания в предишното. Сред това изчете предложение за лустрация. Взе нещата в свои ръце и отиде до Малинов, с цел да подпише документа. Той пък скочи като жилнат: „ Отказвам да призная дебата. Това е шоу. Моля продуцентите да не толерират такова хулиганско държание. Моля хулиганите да бъдат изведени от студиото “. Микрофонът на Луна незабавно секна. След като разбра, че " остава без глас " Луна се врътна кокетно, заявявайки: „ Под достолепието ми е да бъда с подлога в едно студио “. Тя демонстративно напусна, усмихвайки се на камерата.

Александър Томов съобщи след края на сценката по адрес на Луна: „ Това е сюжети, той стартира извън. Това е грозна сцена - от облеклото още. Това е сюжети с неразбираемо присъединяване. Унизително е! Тя се държа извънредно непристойно по женски. Силно съм обезпокоен какво вършим тук “.

Преди инфарктната замяна на реплики сред кандидат-президентите, в изявление със зам.-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов попита в прав текст Цънцарова: „ Вие на луда ли се вършиме? “. Репликата му беше по отношение на въпроса й за преференциите. Явно усетил какво споделя, Йорданов побърза да посочи, че това е чисто човешка имитация. След това добави: „ Преференциите са извращения, форма за пазаруване на гласове “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР