Той никога не говори за интимните си партньори, но отлично

...
Той никога не говори за интимните си партньори, но отлично
Коментари Харесай

Любо Киров се раздели с мъжа си след 10 годишна връзка

Той в никакъв случай не приказва за интимните си сътрудници, само че чудесно осведомени източници издават, че неотдавна е прекратил дългогодишна връзка. Изпълнителят е поставил завършек на връзките си с дългогодишния си сътрудник Марин Колев и в този момент още веднъж е самичък.

Бившият cъдия oт шоуто „ X фaĸтop” живeeше под един поркив с младока близо 10 години, само че в никакъв случай не се е появявал с него в общественото пространство от боязън да не се разчуе за връзките им. Марин е прочут с това, че преди години вoдeшe пpeдaвaнe във към този момент закрития музикален ĸaнaл MM. Покрай работата си в малкия екран на Камен Воденичаров той се срещнал с Любо, само че връзката им се задълбочила на по-късен стадий.
Запознати настояват, че слeд банкрута на ММ Колев отпътувал пpи cecтpa cи в Aмepиĸa. В Чиĸaгo тoй зaвъpшил мaгиcтpaтypa и paбoтил в мecтeн тeлeвизиoнeн ĸaнaл, нo нocтaлгиятa пo poдинaтa и любoвтa мy ĸъм Любо Киров гo въpнaли в poдинaтa.

„ Бяха хубава двойка, разбираха се отлично. Марин даваше опора и непоклатимост на Любо”, разясняват другари на музиканта. Те се тормозят, че в този момент той мъчно ще се оправя самичък. Отношенията на артиста и водещия са белязани от доста земетресения, само че наподобява този път раздялата им е дефинитивна. Преди три години в музикалните среди се шушукаше, че двамата са решили да осиновят дете, само че очевидно проектите им са се провалили с гръм и тряскък. Любо бил уверен, че ще бъде доста добър татко и желал да направи коренна смяна в живота си, но блъснал на камък. В България осиновяването от гей двойки по закон не е позволено, а и след това с Марин имали различия, та концепцията напълно пропаднала.

Говори се, че Любо бил гневен, задето от години се грижел за финансовия комфорт на приятеля си, а той нехаел и не полагал старания да му се отблагодари уместно. „ Приема всичко, което върша за него, като даденост. Не може да продължаваме по този метод!”, ожалил се Киров пред свои близки. Той бил безапелационен, че избира да остане самичък и да се посвети на кариерата си, само че не и да продължи живота си с младия мъж.

В сложния миг на раздялата до него била близката му другарка Мария Илиева. С нея са освен сътрудници, само че и доста положителни приятели - споделяли са куп наслади, паники и постоянно са се подкрепяли взаимно, когато са били изправени пред тествания.

„ Преди повече от 10 години Мария ми избави живота. Получих изострен перитонит и тя бе индивидът, който ме закара до болничното заведение. Направиха ми незабавна интервенция и оцелях по чудо”, разказвал е в свои изявленията някогашният вокалист на група „ Те”. Това доста ги сближило, написа " Уикенд ".

Когато бил на границата сред живота и гибелта, той имал необичайно привидение, запечатило се до през днешния ден в съзнанието му. В дрямка видял човек, облечен в бяло, само че след това сестрата му обяснила, че е самичък в реанимацията и други хора няма. Сторило му се. „ Стреснах се, тъй като съм уверен, че това не беше плод на въображението ми. Вярвам, че Бог ми изпрати знак и ме избави от гибелта. Бях толкоз близо, че съвсем я усетих с кожата си”, безапелационен е изпълнителят. Това е сигурен, че съществуват свръхестествени сили, които да му оказват помощ и го насочват да върви по верния житейски път.

И с цел да удостовери максимата, че на който му върви в специалността, не му върви в любовта, Любо жъне куп триумфи като музикант. Той към този момент втора година е измежду най-ангажираните реализатори у нас, а хонорара му за участия надвишава 5000 лв.. Покрай изборите някогашния вокалист на група „ Те” също бе натоварен с задължения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР