Той коментира и така наречения български вариант на закона Магнитски“,

...
Той коментира и така наречения български вариант на закона Магнитски“,
Коментари Харесай

Стефан Янев: До края на годината има вероятност от предсрочни избори

Той разяснява и по този начин наречения български вид на закона „ Магнитски “, който съгласно него припомня за най-мракобесните години.

 

Управляващата коалиция не е способна да издържи на ударите на времето и проблемите, които се задават на хоризонта. До края на годината има възможност от предварителни избори, сподели някогашният длъжностен министър председател и водач на „ Български напредък “ Стефан Янев пред bTV.

" Управляващата коалиция освен, че не основава условия за решение на рецесиите, в които живеем, и проблемите, които ни заобикалят съвсем на ежедневна база, само че ги задълбочава, основава нови проблеми, счита той.

" Ако погледнете дневния ред, в това число от тази седмица, минимум два проблематични въпроси или тематики се зададоха със сериозна конотация. Първата е националният проект за въвеждането на еврото, който някак си апропо беше признат в тишина и успокоение, без публично разискване. Беше признат с едностранно държание на съдружните сътрудници, които споделят: " Ние гласувахме срещу, но виждате ли то би трябвало да върви ". Българският лев идната седмица ще празнува 142 години от появяването си като национална валута, а ние закриваме и този детайл ", съобщи Стефан Янев.

Изненадващо Янев съобщи, че не е вярвал на Кирил Петков като стопански министър в служебния кабинет, само че успявал да държи " тима " в кондиция.

" Спомнете си историята с електрическите автомобили и тези вложители, които трябваше да дойдат в Ловеч. До къде стигнаха и по какъв начин се развива тази история? ", попита някогашният длъжностен министър председател.

Той още веднъж отговори и за прослувата си имитация за интервенцията и войната в Украйна.

" Операцията на Русия в Украйна е война. Това е интервенция от война, която продължава от 2014 година в Източна Украйна. Рано или късно всеки боен спор свършва на масата за договаряния. Ако и двете страни са в положение да разгласят някакъв тип победа, тъй че обществото да бъде уверено в правилността на решенията, тогава може да има договаряния. Не мога да кажа по кое време, само че дипломацията следва “, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР