Той коментира и паметната записка за РСМ"Мечтата на ИТН е

...
Той коментира и паметната записка за РСМ"Мечтата на ИТН е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Колегите от ПП продължават да търсят още депутати, но аз съм скептично настроен

Той разяснява и паметната бележка за РСМ

"Мечтата на Има Такъв Народ е да вземат трети мандат, да сформират държавно управление и да настъпи моментът на великата историческа правдивост, само че дано ГЕРБ и Движение за права и свободи да излязат и да кажат, че застават зад подобен кабинет. " Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в "Лице в лице " по

"Колегите от Политическа партия не престават да търсят още депутати, само че аз съм скептично надъхан. Ние би трябвало да търсим политически решения на проблемите. Ние призовахме за нови диалози с Има Такъв Народ, само че към този момент всички мостове са изгорени. Другото е да мислим за нова формула на кабинета ", разяснява още той.

Иванов съзря и опити за реваншизъм от страна на някои от Има Такъв Народ и го обвърза с паметната бележка в Министерство на външните работи, обвързвана с РСМ.

„ Чел съм паметната бележка, а нейното наличие е основано, с цел да бъде употребявано по този метод. Това не обслужва Генчовска и нейния екип, които още към оня миг се занимаваха с това не да организират външната политика на България по професионален метод, а да обслужват ползите на управлението на Има Такъв Народ, което атакуваше политиката на България във връзка с Македония “, разяснява Христо Иванов.

Според него посредством тази бележка се цели реваншизъм на няколко души.

„ Цялата офанзива стартира с пост на Слави Трифонов, който доста ясно обвърза, тематиката Северна Македония с тематиката, че Каримански не бил станал началник на Българска народна банка “, сподели още той.

„ Тази бележка, която аз съм чел, има всички белези на създадена и замислена като агитационен инструмент, който да бъде крит, да се приказват секрети неща към него по-късно чакаме идващите дни да изтече и ние да станем очевидци на великото разобличаване, че някой бил споделил нещо си, което по какъв начин е било разбрано, че му бил споделил премиера и че това е по този начин разказано по явно преднамерен метод, тъй като самият текст е явно преднамерен. Очевидно се търси политически внушения, в това число се вършат подмятания за национално изменничество и по този начин нататък “, съобщи Иванов.

По думите му обществената администрация не се занимава с сходни внушения, „ каквито ще прочетем в този документ, когато изтече трагично към медиите по сюжет в трето деяние. “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР