Той и Станко Георгиев буквално се гаврили с 20-годишното момче

...
Той и Станко Георгиев буквално се гаврили с 20-годишното момче
Коментари Харесай

Ето го Живко Стоянов, който съблече гол бургазлия, за да чисти кухнята му

Той и Станко Георгиев безусловно се гаврили с 20-годишното момче два дни

Живко Стоянов, по прякор Кучето, е бруталният бургазлия, който дружно с авера си Станко Георгиев, експлоатирали 20-годишно момче и се гаврили с него по извънредно дръзновен метод.

Както Флагман.бг писа, казусът е от септември 2015 година, когато Живко Кучето и Станко безусловно се изгаврили с момчето, като го накарали да се съблече голо (по боксерки), да мие чинии и да чисти пода в апартамент в жк. „ Меден рудник “. Ако жертвата се възпротивяла, двамата започвали да го бият с юмруци по главата и с ритници по тялото.

Предния ден пък, със закани, го завлекли в парцел в жк. „ Братя Миладинови “ и го предиздвикали да „ напише показания “ кой и по какъв метод е наранил кучето на Живко. Показвали му разнообразни фотоси на други момчета и при неудовлетворителен отговор още веднъж го спуквали от пердах.

Живко и неговият другар Станко въобще не си поплювали. Категорично предизвестили жертвата си, че „ даже да влязат в пандиза, рано или късно ще излязат и ще пратят някой да го убие или осакати “. За това закононарушение Живко Кучето е наказан на 1 година и 8 месеца пробация и 100 часа публично потребен труд. Съучастникът му Станко получава идентична присъда, сподели инспекция на Флагман.бг в масивите на Районния съд в Бургас. 

И двамата са остарели крими герои на Флагман.бг. Живко Кучето взриви бургаските зоозащитници, откакто през 2016 година, пред очите на десетки поданици на жк. „ Лазур “ насъска питбула си против беззащитна котка, а по-късно я изкорми с нож. Инцидентът стана до хранителен магазин близо бл. 21 в жк „ Лазур “, намиращ се на метри от детска градина „ Вълшебство “. Тогава казусът получи народен отзив, само че за жал Живко се размина с домакински арест, а делото завърши с условна присъда.





През 2021 година знаковата ъндърграунд фигура Николай Апостолов, прочут в морския град като Келемето, и Живко Стоянов Кучето бяха сгащени да готвят пико на зарязан градеж край Гробищния парк в Бургас. На място бяха открити и конфискувани двулитрова колба с гъста червеникава течност, която на полевия тест реагира на пико, както и други такъми и прекурсори за произвеждане на метамфемин. 



През 2016 година пък името на Станко Георгиев се появи в медиите, откакто стана ясно, че в комбина със серийния изедник Пламен Кантарджиев Динята откраднаха „ Мазда МХ 3 ” в региона до бл. 23 в ж. к. „ Зорница ”. Бандитите тогава нападнаха притежателя и го заплашиха, че ще го наръгат с нож, в случай че се оплаче в полицията ( .
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР