Той е... зло в човешка форма Гарсия никога не беше

...
Той е... зло в човешка форма Гарсия никога не беше
Коментари Харесай

По следите на злото

Той е... зло в човешка форма
" Гарсия в никакъв случай не беше виждал колегата си подобен, какъвто беше сега.
Ако не го познаваше добре, той би се заклел, че Хънтър наподобява изплашен. "
Той е най-опасният и нечовечен сериен палач, който сътрудниците от ФБР в миналото са срещали. Притежава извънреден самоконтрол, обширни знания по престъпна логика на психиката и опит с внушаемост. След три години, прекарани в затвор с оптимални ограничения за сигурност, въпреки всичко съумява да избяга. И е доста, доста сърдит...
В килията той е възнамерявал отмъщението си до последния подробност. Сега е време да го осъществя. Да накара индивида, виновен за арестуването му, да страда. Да го принуди да се включи в игра, която няма никакъв късмет да завоюва.
Този човек е... Робърт Хънтър .
Крис Картър още веднъж съумява майсторски да съчетае в едно динамичност и сюжет, изпълнен с непредвидени обрати, доказвайки, че с изключение на талантлив публицист, е и изключително ловък ценител на човешката душeвност и незаконна природа. Крис Картър е създател на бестселърите, покорили феновете на трилър жанра по целия свят " Галерия на мъртвите ", " Екзекуторът ", " Хамелеонът се завръща ", " Хищникът ", " Скулптора ", " Един по един ", " Престъпен разум ", " Отмъстителят " и " Смъртоносно позвъняване ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР