Той е ветеранът на италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова), той

...
Той е ветеранът на италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова), той
Коментари Харесай

Иржи Ковар започва сезон №10 в Лубе

Той е ветеранът на италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова), той ще стартира 10-ия си следващ сезон с “червено-белия” екип! 31-годишният Иржи Ковар, приказва за своите усеща няколко дни след събирането на международните първенци, които от 9 юли ще се стартират подготовка за новия сезон в зала “Eurosuole Forum”.

„ Щастлив съм! З амен ще е чест, че още веднъж мога да нося екипа на Лубе. Скоро започваме подготовката за новия сезон. Със сигурност ще бъде изключително възприятието още веднъж да сме дружно след сезон, толкоз чудноват като предишния…, както всички знаем”, съобщи роденият в Злин Чехия някогашен национал на Италия.

„ От четвъртък ще се срещнем още веднъж. Първоначално, заа да се забележим, а по-късно и за медицински прегледи и проби. От понеделник нататък ще стартира да се потим в залата, макар че през този интервал на прекъсване продължих да упражнявам с някои самостоятелни занимания с тежести. И това също ще бъде друго начало на сезона от нормалното, защото на процедура ще има разполагаем всички състезатели на отбора. Това ще е огромната разлика спрямо предходните сезони, където бяхме малко, с цел да стартираме подготовката от първите дни заради интензивността на националните тимове през лятото “, добави Ковар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР