Той добави, че издигането на нов кандидат на ДПС за кмет на

...
Той добави, че издигането на нов кандидат на ДПС за кмет на
Коментари Харесай

Kандидат-кметовете на Кърджали минавали на 6-часов изпит при Доган

Той добави, че издигането на нов претендент на ДПС за кмет на Кърджали не е изненада за него, както и че не се усеща осъден от почетния ръководител на партията Ахмед Доган.

 

" Това, че ще има нов претендент за кмет на Кърджали, значи последователност, развиване и нови вероятности ", добави Азис.

 

За мен смяната, която идва, е закономерна и се надявам нашият претендент – млад и упорит, да продължи сполучливите планове, които осъществяваме от 20 година Чувствам се горделив, задоволен и щастлив за опцията да бъда кмет на Кърджали и се обръщам с признателност към почетния ръководител и кърджалийци за тази невероятна опция, уточни той.

 

Той разкри, че претендентите за кметове са били на 6-часов изпит в дома на Ахмед Доган.

 

Големият изпит следва пред нас – да убедим жителите на община Кърджали, че това е верният избор. Аз ще отида там с увереност, че би трябвало да има последователност, означи кметът на Кърджали.

 

Той беше безапелационен, че не би минал в друга политическа партия.

 

От мен никой да не чака друго,  освен да вземам участие в акцията на ДПС. Аз и моят екип ще защитим постигнатото през последните 20 година Партийният изпит мина, в този момент би трябвало да минем и изпита на обществото и хората, сподели още Хасан Азис.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg