Той действително е болен, коментира украинският президент Володимир Зеленски по

...
Той действително е болен, коментира украинският президент Володимир Зеленски по
Коментари Харесай

Зеленски проговори за болестта на Путин

Той фактически е болен, разяснява украинският президент Володимир Зеленски във връзка слуховете за здравословното положение на неговия съветски сътрудник Владимир Путин. Но тази болест е доста по-сложна, в сравнение с си мислите, добавя той в изявление за ЕнБиСи.

" Не знам какво става с Владимир Путин. Смятам, че има съществено заболяване, само че е по-сложно от заболяването, за която говорите. Това е болест във връзка с уважението към нашия народ, болест на завладяването, на изтезанията, което те направиха на наша земя ", разяснява още Зеленски.

Според него доста от хората в обкръжението на съветския президент имат същото заболяване - заболели упоритости, недоумение и пренебрежение на междунардното право, неуважение на живота. " За мен животът на хората е скъп, за тях те са просто материал ", безапелационен е той.

Войната не е като холивудски филм, не е като " Спасяването на редови войник Райън ", връща се в спомените си за Буча украинският държавен глава. Той споделя, че това, което го е поразило е била тишината в града: " Там нямаше кръв като при Тарантино, пукотевица като при Спилбърг. Там беше тишина, всичко беше разрушено, мъртви хора, унищожена техника. И разбираш, че действителността е по-страшна от протичащото се на кино ".

" Преди не имах вяра, че човек може да извърши това ", разяснява още Зеленски на въпрос по какъв начин го е трансформирало видяното в града. Не мислех, че хора, с които допреди 30 години живеехме в една страна, ще създадат това - това трансформира гледната ти точка за хората, сподели още Зеленски.

Нещо е развалено в мозъците им, счита украинският президент на въпрос за какво съветските военни правят това. " Приличат на хора, хванати от гората, не виждали жена до този миг, затворени в затвори и по-късно им е дадена свободата да вършат каквото си изискат ". За него те живеят в осведомително затъмнение, не схващат по какъв начин се развива цивилизацията. " Всичко им демонстрират по малкия екран - описват им, че са висша нация, че те са най-хубавите, а останалите са трета, пета категория хора - като месо в месарницата ", безапелационен е украинският президент.

Така хората се трансформират в зверове - не схващат цената на човешкия живот, нямат полезности като независимост, народна власт, правото на избор.

Но това няма да ни пречупи - даже и да разрушат с бомбардировките си всички нас и всички наши градове, добавя още президентът.
ТЕМА преди 15 часа 1902 преди 17 часа 601 преди 18 часа 668
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР