Той, брат му и техенсъучастник пребиха дядои го вързаха в

...
Той, брат му и техенсъучастник пребиха дядои го вързаха в
Коментари Харесай

Арестуван за грабеж в съда: Ром съм по образование

Той, брат му и техен

съизвършител пребиха дядо

и го вързаха в караваната му

Словесен бисер сътвори в Хасковския областен съд задържан за обир ром. На въпрос на магистратите какво му е образованието, 25-годишният Георги Митков разгласи малко и ясно: “Ром ”.

Той, 21-годишният му брат Митко Митков и 21-годишният им съизвършител Славчо Стефанов получиха най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Тримата са упрекнати, че на 14 май са нападнали в хасковското село Узунджово 83-годишен дъртак, който отглежда животни.

Според проверяващите младежите набили пенсионера в караваната му, завързали го със сизал и го

заплашили,

че ще му

отрежат

главата

После разбойниците отмъкнали 1000 лв., тв приемник, моторна резачка, мобилен телефон и други движимости. Заключили завързаната си жертва, преди да офейкат.

След няколко часа възрастният човек съумял да се освободи от въжетата и повикал помощ.

Защитата на задържаните изиска от съда домакински арест за двамата братя и подписка за Славчо, който се оказа обаче, че даже няма издадена персонална карта, откогато е навършил годините да я има.

Пред съда и тримата обявиха, че са почтени. Даже по-малкият брат от Миткови съобщи, че

може да

опише

наличието

на сериала,

който гледал

в часа, когато би трябвало да е осъществено закононарушението.

“Има обосновано съмнение на този стадий, че точно тези арестувани са причинителите на закононарушението ", реши съдът. Преди това прокуратурата посочи, че

двамата

братя

са с присъди,

като последното закононарушение направили, до момента в който още текат изпитателните периоди на предходните им санкции.

Георги е осъждан за обири и шофиране в пияно положение. Брат му също има присъди, че бил зад кормилото пийнал. Досега посоченият за техен съизвършител Славчо не е имал провинения. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР