Той бе организиран от Волейболен клуб Бдин-Вида“ съвместно с Община

...
Той бе организиран от Волейболен клуб Бдин-Вида“ съвместно с Община
Коментари Харесай

Волейболен празник събра десетки деца във Видин

Той бе проведен от Волейболен клуб „ Бдин-Вида “ взаимно с Община Видин и в него участваха девойките, трениращи в клуба. Волейболистките, разграничени в 10 тима, демонстрираха своите умения и се забавляваха с обичаната игра. Заместник-кметът Борислава Борисова следи част от срещите. Специален посетител на празника бе волейболната легенда Владимир Николов, който за пръв път посещава нашия град. Поводът е самодейността му „ Играй с Владо Николов “. Със събитието, което е отдадено на Деня на волейбола, от ВК „ Бдин-Вида “ откриха и лятното волейболно учебно заведение, което ще се организира през юни и юли.

 Община Видин получи грамота в символ на благодарност за подкрепяне активността на архива Община Видин получи грамота в символ на благодарност за подкрепяне активността на архива
Наградата бе връчена по време на събитие, проведено от Държавен списък – Видин. На 9 юни се отбелязва Международният ден на арх...
Заместник-кметът на Община Видин поздрави от името на кмета доктор Цветан Ценков и от свое име треньора на „ Бдин-Вида “ Снежанка Гечева за прелестния празник, както и за самодейността да се организира лятно волейболно учебно заведение. „ Община Видин и отсега нататък ще продължава да поддържа всички спортни клубове, в името на нашите деца – да порастват те здрави и щастливи “, съобщи Борислава Борисова. Тя приветства Владимир Николов с „ добре пристигнал “ в нашия старопрестолен град. И съобщи, че тази среща освен ще даде опция на видинските деца, които упражняват волейбол, да почерпят от богатия професионален опит на някогашния народен играч, само че и ще ги стимулира за още по-големи триумфи. Заместник-кметът изрази убеденост, че въпреки това да е първото посещаване на волейболната легенда в нашия град, Владимир Николов към този момент е един от приятелите на Видин. В знак на това другарство Борисова му подари плакет на Общината.
От своя страна гостът благодари за поканата да взе участие в днешното събитие. „ Изключително ми е прелестно да видя толкоз доста усмихнати деца с положителни волейболни умения “, показа той. Волейболистът означи, че от школата на ВК „ Бдин-Вида “ е излязла не една национална състезателка. И посъветва децата от клуба постоянно да следват фантазиите си, тъй като с задоволително труд и непримиримост ще ги реализиран.
Заместник-кметът Борисова и Владимир Николов връчиха медали на всички деца, взели участие във волейболния празник. Те получиха и лакомства, обезпечени от дамите от Инър Уийл клуб – Видин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР