Товарен кораб с 12 украински и руски моряци, превозващ товар

...
Товарен кораб с 12 украински и руски моряци, превозващ товар
Коментари Харесай

Потъналият кораб с руски моряци е плавал за България

Товарен транспортен съд с 12 украински и съветски моряци, пренасящ товар от Грузия за България, е потопен край крайбрежията на турския град Бартън в региона на плаж Инкум. Първоначално Анадолската организация заяви, че потъналият транспортен съд е съветски, съобщи bTV.

" В региона на Инкум в провинция Бартън потъна сухотоварният транспортен съд " Арвин ", чийто екипаж се състоеше от 12 жители на Украйна. Корабът е плавал под знамето на Палау и е потопен заради неприятно време по време на автобус от Грузия към България. Към днешна дата са избавени шест души ", оповестиха от администрацията на град Бартин.

Пресслужбата на „ Росморречфлот " заяви, че на борда има 12 души, двама от които са съветски жители. Отделът също по този начин добави, че „ притежателят на плавателния съд е украинска компания “.

Според губернатора на провинция Бартън Синан Гюнер, минимум четирима членове на екипажа на кораба за насипни товари са починали, а шестима са избавени. Турският флот изпрати фрегата за присъединяване в издирвателни и избавителни интервенции в региона на провинция Бартън в Черно море, където корабът потъна. По последни данни, спасителите се пробват да смъкват от канара двама от екипажа на кораба. Операцията се усложнява от утежняване на метеорологичните условия, заяви Анадолската организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР