Това заявиха в съвместно изявление директорът на ФБР Кристофър Рей

...
Това заявиха в съвместно изявление директорът на ФБР Кристофър Рей
Коментари Харесай

Ръководителите на ФБР и Ми- 5 предупредиха бизнесмените за китайската заплаха

Това обявиха в взаимно изказване шефът на ФБР Кристофър Рей и генералният шеф на английското разузнаване MI5 Кен Маккалъм.

Те приканиха международните предприемачи да имат поради този факт, в случай че се съгласят да си сътрудничат с китайски бизнесмени.

Според изказването, китайското държавно управление има процедура на хакване и кражба на сензитивна информация „ за икономическа полза “. За да отстранен тази опасност, ФБР и MI5 предлагат на предприемачите да се свържат с организациите, в случай че е належащо.

„ Поддържането на софтуерно предимство може да направи повече за прибавяне на стойност към една компания, в сравнение с партньорството с китайска компания за продажба на този голям китайски пазар, единствено с цел да откриете, че китайското държавно управление и вашият „ сътрудник “ крадат и копират вашите нововъведения “, съобщи Рей.

На 29 юни Съединени американски щати внесоха в черен лист пет китайски компании за съдействие с Русия преди и след началото на военната интервенция в Украйна. Ограниченията включват Connec Electronic, King Pai Technology, Sinno Electronics, Winninc Electronics и World Jetta...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР