Това заяви в предаването Честно казано с Люба Кулезич политологът

...
Това заяви в предаването Честно казано с Люба Кулезич политологът
Коментари Харесай

Доц. Момчил Дойчев: Правителството не е морален урод, просто защото Пеевски е гласувал за него

Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " политологът и съпредседател на Атлантическия съвет в България доцент Момчил Дойчев.

 

По думите му ние можем доста да приказваме за чистоплътност и за нечистоплътност.

 

" Аз също се отнасям с омерзение към някои политици. Питам за какво се позволява един фашизоиден поход в България, който не е напълно безвреден? Политиката не е деяние на невъзможното. Политиката е компромис. Изкуство на компромиса. Можете ли да си визиите Политическа партия и Демократична България в съпротива да реализират каквато и да е промяна на правораздаването? Ние живеем в напълно друг свят. Ние живеем след експанзията на Русия в Украйна. Тази мръсна война на путинската олигархия. Путин води хибридна война против нас посредством своите проксита ", означи Дойчев.

 

Той изрази мнение, че Бойко Борисов и Ахмед Доган са се трансформирали доста напоследък.

 

" Тези хора са задоволително политически грамотни. Аз настоявам, че Русия загуби тази война и ще бъде разгромена. Наистина в България обстановката е такава, че силите на смяната постоянно са били по-слаби от силите на статуквото. Сега е моментът да се употребява това, че дружно Политическа партия и Демократична България и тези хора от ГЕРБ, които си дават сметка, че не може повече да се слугува на путинския режим, да се направи смяна, която почива точно на тези полезности, които ще създадат България една цивилизована и европейска страна. Путинският режим би трябвало да бъде коренно зачеркнат ", безапелационен бе политологът.

 

Според него първият тест за това е по какъв начин ще се работи във връзка с руските монументи в България. 

 

" Това държавно управление е подбрано по подобен метод, че тези хора, които в голямата си част са специалисти, ще съумеят да реализират доста неща. За страдание ние нямаме политически елити в същинския смисъл на думата. Политическа партия и Демократична България са прекомерно ляволиберални партии. Политиката се състои в така наречен възстановяване на ситуацията. И аз желая на следващия ден да изчезне и Пеевски, и доста други хора, които са знаци на задкулисието, само че зад тях стоят доста хора, които им имат вяра. Говорим за превзета страна и превзети институции. Това е една тоталитарна система, която не може да бъде свалена с гражданска война изпод. И въпреки всичко, ние сме една европейска страна. Защо би трябвало да се поддаваме на революционни лозунги? От това печели " Възраждане ". Тази система е руска, тя не е отстранена от 1989 година ", посочи специалистът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР