Това заяви в ефира на bTV проф. Ивайло Дичев. Нашата

...
Това заяви в ефира на bTV проф. Ивайло Дичев. Нашата
Коментари Харесай

Проф. Дичев: Ревизия на делата на Борисов. Той затова се бори да остане важен фактор

Това съобщи в ефира на bTV проф. Ивайло Дичев.

" Нашата политика е като индийската кастова система. Партиите се боят да не се допрян до другия, с цел да не се омърсят ", уточни още Дичев.

По думите му предизборната акция е била тъжна и скучна, а хората са отишли до урните, с цел да стане забавно. Ситуацията съгласно Дичев сега е любопитна, а мълчанието на Трифонов е характерен ход, който в киното се назовава " съспенс ". Предсрочни избори обаче биха довели до обезсърчение у българите и може да има противоположен резултат.

" Ще се върнат лъжепатриотите при нови избори, може би ще се появят нови играчи като Божков, ще пристигна “Възраждане”, ще сме в по-трудна обстановка и не бих рискувал по никакъв метод. Ще отпаднат “Изправи се!”. Не знам Трифонов дали ще се вдигне като %. Мисля, че най-интересен беше вотът в чужбина. Националистите направиха всичко допустимо да го затруднят, хората се наскърбиха. Но не знам подобен избор дали може да се повтори ", счита още проф. Дичев.

Той предвижда, че обединенията въпреки всичко ще се схванат. Възможно е да има кабинет на протестните партии, който да се употребява с поддръжката на Българска социалистическа партия. Правителството обаче надали ще просъществува повече от година.

" Но в този интервал би трябвало да се реши нещо. Ще ги съдим по делата. Скандалите и приказките са безсмислени. Единствената цел е да се затвърдят избрани водачи. Да съдим политиците по делата и да преодолеем този разпад на племена и ехтене стаи ", счита още проф. Дичев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР