Това заяви в ефира на Българското национално радио адв. Николай

...
Това заяви в ефира на Българското национално радио адв. Николай
Коментари Харесай

Хаджигенов: Приключи самодържието на Борисов

Това съобщи в ефира на Българското национално радио адв. Николай Хаджигенов от “Изправи се! Мутри вън!”.

Той разяснява и основаните краткотрайни парламентарни комисии в отиващия си парламент, които са посочили, че Народно събрание може да бъде ефикасен орган. Една такава комисия за дни може да свърши доста работа, както стана ясно от активността на Комисията за проверката на ръководството на Борисов за последните 10 години.

ФрогНюз напомня, че в края на предходната седмица по време на две от съвещанията в действителност стана горещо, откакто земеделецът Светослав Илчовски заприказва за рекет, златни кюлчета и Мата Хари, както и за сериозен напън от страна на властта.

" Тези комисии не са съд и ролята им е да бъдат ефикасна форма на цивилен надзор. Само в изказването на предприемача Иван Ангелов имаше признания, които обвързват Бойко Борисов, пенсионни фондове и така нататък Работа на обвиняването е тези показания, които събере комисията, да ги трансформира в обвинявания, които да ги показа пред самостоятелен съд. Да има наказани или оправдани ", уточни още Хаджигенов.

Той предвижда след изборите на 11 юли резултатът на ГЕРБ да бъде по-нисък от този в 45-ото Народно събрание:

" Подобна настройка ще се възпроизведе и в 46-ия парламент. Това демонстрира, че е пристигнало времето на същинската народна власт - да седнем и да се разберем по избрани политики и по избрани полезности. За да можем да продължим по точка 2 от проекта - махане на Иван Гешев ".

Николай Хаджигенов акцентира, че би трябвало да бъде формирано държавно управление, което да не е партийно и да ръководи с къс небосвод и избрани цели.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР