Това заяви пред журналисти директорът на Главна дирекция "Национална полиция"

...
Това заяви пред журналисти директорът на Главна дирекция "Национална полиция"
Коментари Харесай

МВР обяви версиите за разстрела на Петър Христов

Това съобщи пред публицисти шефът на Главна дирекция "Национална полиция " основен комисар Христо Терзийски.

По думите му, проверяващите работят по всички вероятни версии. Основната от тях е обвързвана с бизнеса на Христов в региона на строителството и хранително-вкусовата индустрия. Комисар Терзийски уточни, че съгласно първичната информация мъжът се е употребил с добра известност. Не е известно да е проявявал интерес към търговия с високо-рискови акцизни артикули. Не се изключва и версията за персонални претекстове.

Шефът на националната полиция посочи, че в хода на почналото следствие ще се търси информация в елементи за живота на Петър Христов и от осведомителните фондове на Министерство на вътрешните работи и Министерството на правораздаването. На този стадий няма данни да е получавал закани, придвижвал се е с фирмен автомобил с водач, който го е придружавал.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов добави, че се ревизират всички места, от които може да е стреляно по предприемача. По думите му, Христов е бил прострелян със 7 или 8 патрона. Към момента не е ясно с какво оръжие е стреляно, само че най-вероятно става въпрос за револвер.

49-годишният предприемач бе прострелян тази заран към 10 часа пред офиса на една от компаниите му - "Лактима " на столичната улица "Ралевица ". Той е откаран във ВМА от персоналния му водач, само че макар напъните на лекарите и 30-минутните реанимационни дейности, умря. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Христов е умрял в 10.49 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР