Това заяви пред Българското национално радио медийният експерт и преподавател

...
Това заяви пред Българското национално радио медийният експерт и преподавател
Коментари Харесай

Жана Попова: Наблюдаваме искрено желание партиите да влязат в парламента, но не и да управляват

Това съобщи пред Българското национално радио медийният специалист и учител в Софийския университет " Св. Климент Охридски " доцент Жана Попова.

" И в този момент има партии, които се явяват, с цел да си вземат дотацията и им би трябвало доста дребен % изборна воля. И другите, които въпреки всичко желаят да реализират по-добри резултати ", разяснява още доцент Попова.

" Има политически сили у нас, които са свързани с идеологически структури. И те би трябвало по някакъв метод да запазят тази идеологическа поляризация за твърдия електорат. В същото време са в обстановка, в която би трябвало да работят с другите, в случай че желаеме да се оправим с проблемите. Затова считам, че сега партиите по-скоро подценяват гласоподавателите като не употребяват ресурса на медиите ", добави още медийният специалист.

По думите й кой ще излезе да гласоподава за трети път на избори, дали младите ще гласоподават, мъчно е да се предвижда.

" Редно е и извънпарламентарните партии да могат да вземат участие в спор с одобрените партии, въпреки че последните пък не желаят да вземат участие с тях в такава предизборна полемика ", счита преподавателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР