Това заяви пред Българската национална телевизия братът на изчезналия край

...
Това заяви пред Българската национална телевизия братът на изчезналия край
Коментари Харесай

Все още няма следа от Емил Боев. Близки смятат, че се укрива информация

Това съобщи пред Българската национална телевизия братът на изчезналия край Перник Емил Боев - Мартин. 

 

По думите му индивидът, който е бил последно с него е разпитван от полицията и всеки ден се виждат с него.

 

“Никой не го е видял физически брат ми. Има камери, които се преглеждат физически. Никъде не можем да намерим диря от него ”, съобщи Мартин. 

 

По думите му регионът на къщата, където е открита последната диря от Емил Боев, е бил подробно обходен. Шести ден обаче следите му се губят.

 

Вчера околните му приканиха за промяна на тактиката в издирването. Ще търсят Боев във всеки блок и мазе в Перник. Всички дейности по търсене в жилищните блокове и къщи ще се случват под управлението на полицията.

 

Припомняме, че Емил Боев изчезна по време на фестивала “Сурва ” в Перник. От първия ден на издирването до момента, околните са прегледали стотици камери. Според братът на изчезналия Емил вероятността той да е отвън града е все по-малка.

Последният диалог с 25-годишния Емил Боев е бил в 03:00 сутринта в Перник. Разговарял е със собствен другар, само че си е тръгнал смутен и обиден. От този миг нататък на въпросът къде може да е отишъл дава отговор един запис от камера, на който се вижда, че към 4 часа стурнита Емил е в региона на плантация в края на града. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР