Това заяви по БНТ депутатът Росен Костурков от ПП. Той ...

Това заяви по БНТ депутатът Росен Костурков от ПП. Той

Росен Костурков, ПП: Кирил Петков ще е ниминацията ни за премиер

Това съобщи по Българска национална телевизия депутатът Росен Костурков от Природен парк. Той разяснява и експулсирането на 70 съветски дипломати от страната ни. " Тази разработка не върви от един ден. Това са 70 чиновници на съветските задачи в България, които, съгласно службите, са се занимали с неприсъща в този момент активност. Защо в този момент - в този момент е излязла създаването - не го привързвам по никакъв метод с политическата конюнктура в страната ".

Костурков не изключва Руското посолство " да се е намесвало във вътрешната политика на България ", само че решението за изгонването на дипломатите не се взима от премиера или Министерски съвет.

" Нямаме нищо срещу Русия. Аз съм може би най-големият русофил, който познавам. Харесваме съветската страна, ние сме им дали писмеността, аз персонално одобрявам съветската просвета, само че когато си разгласен като вражеска страна по времето на един боен спор и когато има видно нарушаване на Виенската спогодба, т.е. няма паритет, вчерашното решение наподобява разумно ".

Източник: frognews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg