Това започна вчера с уволнението на главния секретар на МВР.

...
Това започна вчера с уволнението на главния секретар на МВР.
Коментари Харесай

Според гербаджията Христо Гаджев, смените в МВР били ”тих преврат”

" Това стартира през вчерашния ден с уволнението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Предполагам идната седмица ще осъмнем със заменен шеф на ДАНС и нови назначения в службите " Военно разузнаване " и " Военна полиция ", сподели Гаджев.

Той изясни и за какво съгласно него това е прелом към идващото държавно управление.

" Защото в случай че то желае да ги смени, може да не получи декрет от президента. Защото той ще каже, че е удовлетворен от тези хора. Тогава центърът на бранш " Сигурност " ще се насочи към президентството. Те ще знаят, че би трябвало да са персонално лоялни на президента ", разяснява Гаджев.

Той добави, че сега се сменят хора, които са експерти и нямат общо с политическа партия ГЕРБ. " Ние не страдаме поради тяхната промяна. Но се появяват въпроси за какво се вършат тези рокади ", сподели Гаджев. Той разяснява и промяната в Министерството на финансите. " Кой се сети за господин Спецов, в случай, че той от 2015 година не живее в България? За тази служба се желае и достъп до квалифицирана информация. Има си изследвания, които лишават време. Кога тъкмо завърши това изследване за него? ", попита Гаджев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР