Това установи проучване на Британските пощи, които всяка година публикуват

...
Това установи проучване на Британските пощи, които всяка година публикуват
Коментари Харесай

И през 2019 г. Слънчев бряг ще е най-евтината дестинация за британците

Това откри изследване на Британските пощи, които всяка година разгласяват проучването " Барометър на ваканционните разноски ".

Британските пощи оказват услуги и по обмяна на валута и проучването им цели да държи в течение жителите на Острова къде къде ще им излезе най-евтина покупката на набор от артикули. " Кошницата " включва разноските за 1 кафе и дребна бира, 1 бутилка минерална вода, покупка на слънцезащитен крем и репелент и вечеря за двама в 42 града или курорта по света. От България е включен единствено Слънчев бряг.

Според проучването дневният разход в българския курорт излиза 36.03 паунда. На второ място е Мармарис с 45.23 паунда. Португалският Алгарве отива на третото място с разход от 50.11 паунда.

Разчетът на Британските пощи демонстрира, че приблизително бутилка българска бира излиза на английския екскурзиант 0.74 паунда, едно кафе е 0.74 паунда, чаша вино - 1.23, а вечеря за двама с три ястия и бутилка наливно вино - 27.40.

В десетката влизат още Кейптаун, Коста дел Сол, Токио, Момбаса, Прага, Пафос и Бали.

Най-скъпата за британците европейска дестинация е Соренто, където всичко това би коствало 119.03 паунда. Начело по скъпотия са Джумейра, Абу Даби и Махе (Сейшелски острови), където " кошницата " надвишава 150 паунда

Тазгодишното издание е 13-то подред.

Миналата година Слънчев бряг още веднъж беше преди всичко, само че тогава общата сума на разноските беше 37.92 паунда. Мармарис, който преди година беше на пето място, е минал напред поради спада на турската лира. / econ.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР