Това тук е автентичната десница, десницата на ЕНП. Другите са

...
Това тук е автентичната десница, десницата на ЕНП. Другите са
Коментари Харесай

Борисов: Ще ни ударят в четвъртък и петък. Очаквайте нов Костинброд

Това тук е достоверната десница, десницата на ЕНП. Другите са помагачите на Българска социалистическа партия (БКП), те не са се трансформирали, тъй като конгресите им вървят един след различен. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в препълнената зала "Арена Армеец " в град София, заяви novini.bg.

"Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато са ни блъснали. Защото няма нито една област, в която страната да е в по-добро положение занапред. Само в последните няколко дни сме разкрили няколко завода. За първи път в историята България изнася повече за Германия, в сравнение с внася ", обърна се Борисов към Вебер.

Като образци той даде повишаването на Брутният вътрешен продукт, понижаване на външния дълг, нарастването на износа. „ Аз съм уверен, че в случай че сме живи и здрави в идващите месеци ще видите какви фабрики ще стартират да се строят в България. И то тъкмо такива от каквито има потребност страната, действителни вложения “, съобщи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР