Това стана ясно от нови скандални разкрития на финалното редовно

...
Това стана ясно от нови скандални разкрития на финалното редовно
Коментари Харесай

Собственикът на ”Градус” контролирал цяла Южна България. Имал си картел - Г8

Това стана ясно от нови скандални разкрития на финалното постоянно съвещание на Комисията за проверка на ръководството, ръководена от Мая Манолова.

Мъжът отхвърли да се показа пред публицисти, а в заседателната зала стана ясно, че се споделя Павел Стоименов и е притежател на компания " Агро Бел 2001 ".

" Аз съм най-големият зеленчукопроизводител в България. Имаме 350 индивида, които непрекъснато работят и още 500 индивида, които наемаме.

Със зеленчуци зареждаме всички обекти. Не става въпрос единствено за корупция, а за националната сигурност на страната. Фирмата е записана през 2001 година

2007 година отидохме да развием земеделие в Община Стара Загора. Започнахме да ангажирам аграрни земи, само че ни натиснаха ужасно доста беди. Тези беди ни пристигнаха от картел Г-8. Той е формиран от доста земеделци с основен шеф Иван Ангелов. По тяхна повеля ние бяхме принудени да плащаме изкуствено ниски ренти, да не купуваме земеделска земя. Бяха ни запалени три от офисите и къщата на наша служителка Жечка Генева. Два пъти й възпламениха къщата.

Това всичко е под явната диктовка на Ангелов, който управлява целия район. Г-8 ни извикаха в село Железник, с цел да ни кажат да спрем да купуваме земя и да ощетим всички хора със земеделска земя. Ние не се съобразихме и по-късно ни беше запалена повторно нашата служителка. Решихме да играем по техните правила до преди един месец. Мислехме,че всичко е наред и няма рекет. Дадохме до 200 кг зърно на декар. Можете да видите какъв брой е рентата в другите райони. След това ние незабавно пристигнаха при нас емисарите на Ангелов. Първият беше от с. Бяло поле - Мтьо Митев. Този сътрудник ме предизвести: „ Момчета, ще ви вика бате Иван на килимчето да се разберете “. Затова взехме решение да продадем част от земите. 3000 декара продадохме на един човек с ТЕЦ-те.

Следващият емисар, този път ни сподели: „ Момчета, този път ще намажете оловото “. Нас това ни потресе. Този господин /бел.ред. Иван Ангелов/, който беше тук, ме предизвика с държанието. Той държи целият район на послушание.

След като нашата страна се подчинява на другата страна, значи какво остава за нас-мишките. Тази група през 2014 година ми отрадната компанията по електронен път. Аз останах да нямам пари да платя заплати на хората. Това, което се случва е безспорна истина. Аз не желая нашата страна да бъде подвластна. Не желая политик да сяда с нарушител. Аз не съм седнал да разговарял с политик дори. Благодарение на този картел Ангелов изкупува на ниска цена зърно от земеделците. За целият бизнес трябваше да има правила. Нали по тази причина влязохме в Европа.

Вие познавате ли Никола Тонев, който се движи с един мафиотски мерцедес. Проблемите ми започнаха тъкмо когато вие станахте регионален шеф “, обърна се той към Маноил Манев от ГЕРБ, който се опитва да апострофира земеделеца.

И за ТЕЦ-те има съществени неща, тъй като ще накърни ползите на страната. Вижте фиска на нашата страна, къде са най-големите разноски. Един час говорите врели некипели. Ние сме пред огромна рецесия. Знаете ли, че зимата няма да имате самун ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР