Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи

...
Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Установена е самоличността на жената, пътувала в джипа на Семерджиев

Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков пред депутатите от парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред. Той обаче не разкри други елементи от следствието.

По думите му същинското решение не може да бъде само в повишението на наказванията, а би трябвало да се обърне внимание и на своевременното реагиране и профилактиката.

По-рано стана ясно, че 35-годишният Георги Семерджиев, някогашен футболист на Левски и Спортист Своге, умъртвил с автомобила си две млади дами на бул. „ Черни връх “ и кръстовището с „ Арсеналски “ във вторник вечерта, е арестуван.

Семерджиев, който избяга след удара, настъпил към 23.00 часа нощес, е открит на адрес, на който не е регистриран в София.

Според Ясен Тодоров от Национална следствена служба при установяването и задържането на търсения Семерджиев той не е бил в „ напълно съответно положение “.

Георги Семерджиев има 47 акта и 49 наказателни постановления за разнообразни нарушавания, в които е залавян на пътя. Нарушенията на Семерджиев:

- На 11 юни е бил засечен зад кормилото след приложимост на опиати.
- От 2009 година няма брошура - отнета му е поради липса на контролни точки.
- През 2021 година стартира да кара с швейцарска брошура.
- След 2021 година има санкции за прекосяване на алено, затъмняване на стъкла и отвод да бъде тестван за приложимост на опиати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР