Това служебно правителство е извънредно, защото ситуацията е извънредна. Това

...
Това служебно правителство е извънредно, защото ситуацията е извънредна. Това
Коментари Харесай

Методи Андреев: Това служебно правителство е извънредно, защото ситуацията е такава

" Това служебно държавно управление е изключително, тъй като обстановката е изключителна ". Това съобщи пред БНР, някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили в 38-ото Народно събрание и депутат от гражданската квота на ГЕРБ в 43-тия парламент. Той изясни:
" За пръв път от три управнически мандата България не се ръководи от мафията, а когато една страна излиза от ръководство на мафията, ограниченията би трябвало да бъдат изключителни ".
По думите му е задоволително служебното държавно управление да провокира стихия, която да покаже закононарушенията, които са вършени, а по-късно постоянно държавно управление да продължи законодателно това, което служебното е показало като разкрития.
Андреев акцентира, че изключителната задача на служебния кабинет е да повдигне завесата на закононарушенията, вършени при ръководството на и от подмолните играчи - и в обособени случаи и Българска социалистическа партия. По думите му това значи, че и отговорностите на това държавно управление са изключителни.
Той посочи, че утвърждава някои дейности на служебния кабинет, само че други - не:
" Не утвърждавам това, че през днешния ден е сложил изискване на едни публицисти. И аз имам симпатични и несимпатични публицисти, само че в никакъв случай не съм си разрешавал да приказвам срещу публицисти. Те са на работна заплата и трудов контракт и са длъжни да се преценяват с настояванията на техните началници и притежатели. Трябва да се преценяват и с журналистическата нравственос и със устрема да получат повече информация от интервюирания, която да е от изгода на обществото ".
 Бивши депутати с дело против преместването на депутатите в Партийния дом Бивши депутати с дело против преместването на депутатите в Партийния дом
Бившите депутати Петър Славов, Методи Андреев и Мартин Димитров заведоха дело против непрекъснатото пренасяне на пленарните сесии на депу...
Одобрението му е за дейностите на министър Рашков в Министерство на вътрешните работи и сподели: " На такава круша, подобен кол ".
Методи Андреев предвижда, че завръщането на ГЕРБ на власт е невероятно:
" Не става дума за следващия политически циклон, който ще мине над България за три дни, става дума за един дълготраен мусон, който ще духа против корупцията и против бандитското ръководство ".
Той прикани шефовете на службите за сигурност, които са излезли в отпуск при встъпването в служба на служебното държавно управление, да си подадат оставките с достолепие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР